Hoppa till sidans innehåll

Om Studentiaden


Studentiaden är ett kringresande idrottsevenemang som varje år arrangeras i en utvald studentstad i Sverige. I år har turen kommit till Linköping och det kommer att vara Linköpings akademiska idrottsförening (LiU AIF) som ska stå som arrangörer den 26-28 april 2019. 

Vår ambition är att ge deltagarna en härlig och minnesvärd idrottsupplevelse. Förra året utvecklades ett nytt koncept som gjorde att Studentiaden blev ett mycket bredare evenemang än tidigare år.

Till skillnad ifrån tidigare upplagor finns nu en öppningsceremoni och avslutningsbankett. Det kommer även finnas en mängd olika kringaktiviteter som skapas av lokala föreningar, sponsorer och andra parter som kommer uppmärksamma och underhålla under dessa dagar i samråd med arrangör och SAIF. Evenemanget kommer att ha något för alla målgrupper i samhället! 

Studentiaden är ett fyradagars-arrangemang som strävar efter att bestå av minst 8 idrotter, där minst 4 av dem är Student-SM. 

Varmt välkomna till Linköping den 26-28 april 2019! 

PS.
Glöm inte att hänga med oss i våra sociala kanaler under planerandets gång. På Instagram heter vi @studentiadenlinkoping2019.

Uppdaterad: 09 DEC 2018 19:49 Skribent: Eva Riddervold Sandberg
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på Facebook för att snabbt få uppdateringar under helgen! 

 

 

 

Postadress:
Sveriges Akademiska Idrottsförbund
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765490
E-post: This is a mailto link

Samarbeten